Open Sollicitatie

Solliciteer nu

Open Sollicitatie

Bij Maester zijn we altijd op zoek naar talent en iemand die een mooie aanvulling is op ons huidige team. Daarom vinden wij het belangrijk om verder te kijken dan een openstaande vacature of een eisenlijst. 


Denk je dat jij Maesterlijk goed past binnen onze organisatie? Solliciteer dan direct!


Scroll naar beneden voor meer info.

Full-time / Part-time · Haarlem

Omschrijving.


Of je nu ervaring hebt binnen leren en ontwikkelen, customer service, sales of IT; alles is mogelijk! Bij Maester zijn we namelijk altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team komen versterken.

Na jouw sollicitatie bepalen we samen welke rol het best past bij jou. We nodigen je dan ook graag uit voor een goede kop koffie bij ons op kantoor in hartje Haarlem. Om direct een goed beeld van jou te krijgen, vragen we jou om alvast na te denken over de volgende vragen:

Wie ben jij als persoon en wat is jouw achtergrond qua werk?

Waarom wil je bij Maester werken en waarom ben jij een goede aanvulling op team?

Welke functie wil je gaan vervullen binnen onze organisatie en waarom?

Wij vragen van jou...

  • HBO-/WO afgeronde studie;

  • Beschikbaar 32-40 uur per week;

  • Affiniteit met 'leren' is een pré;
  • Ambitie om zelf verder te leren en te ontwikkelen;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, creativiteit, sterke communicatieve vaardigheden en goede samenwerkingsskills.

Wat bieden wij?

  • Een goed salaris op basis van ervaring, flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden en een jaarcontract met daarna de directe kans op een vast contract;

  • Vertrouwen, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden;

  • Een hecht team met een informele werksfeer waar jij jezelf kan zijn. Ook krijg jij goede begeleiding van ons team;

  • Een toffe werkplek in hartje Haarlem, dagelijks goede koffie en lunch. Originele teambuildingsactiviteiten/uitjes en gezellige vrijdagmiddagborrels;

  • Vijfentwintig vakantiedagen op basis van een fulltime werkweek.

Over ons.


Maester is een jong bedrijf midden in het centrum van Haarlem. Als hecht, informeel en hardwerkend team streven wij ernaar om steeds meer mensen te laten leren van elkaar. Ons intuïtieve en gebruikersvriendelijke e-learningplatform is hier de basis van. Iedereen kan met Maester werken, dus je hoeft als gebruiker geen onderwijskundige achtergrond te hebben.

De kwaliteit van het resultaat van jouw inzet is voor ons het allerbelangrijkste. Dit betekent dat we jou het vertrouwen en de ruimte geven om je tijd zelf in te delen om deze kwaliteit te behalen. Wij willen namelijk impact maken. Daarom houden we vast aan ‘elke dag een beetje beter’ en ‘leren van elkaar’. We sparren op een hoog en intelligent niveau én zijn ondernemend.

We zoeken daarom iemand die bij ons team aansluit, goed kan samenwerken, maar ook eigen verantwoordelijkheid neemt en waardevolle input geeft. We bieden een werkplek waar iedereen zichzelf kan zijn, waar er de mogelijkheid is jezelf te ontwikkelen om jouw persoonlijke leerdoelen te behalen en door te groeien in het bedrijf.

Solliciteer.


Help jij ons met onze missie om nog meer mensen te leren laten van elkaar? Solliciteer dan direct!

Heb je vragen over deze vacature, of wil je in contact komen met Maester? Neem dan contact op met Sophie:                    

T +31 6 48 79 68 43 / hello@maester.com